Blomkålsgratin uden mel
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del blomkålen i buketter, og kog den. Læg blomkålsbuketterne i et smurt ovnfast fad.
Pisk æg, mælk eller kaffefløde, salt og peber sammen, og kom blandingen hen over blomkålen. Kom smørklatter hen over gratinen. Bag gratinen midt i ovnen 35 – 40 min. ved 200 grader C. alm. ovn. Drys evt. ost over de sidste 10 min. af bagetiden. |
|
Opskriften er vist 77359 gange,
og udskrevet 1605 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2015-09-06 10:48:16 Æggekage eller gratin, fed måde at spise blomkål på. Willy - 2015-07-30 20:16:35 Det kan ikke være æggekage, da der ikke er mel i opskriften, men derimod, så vil betegnelsen være en omelet, end en gratin da forskellen på en omelet og en æggekage er om der er mel i æggemassen...... anonym - 2015-03-26 18:09:37 syntes den smager super godt.. anonym - 2013-02-27 18:28:44 Det er jo nærmest en quiche uden skal. Æggekage er måske meget præcist. På dansk er gratin en vandbakkelsesdej med fyld. anonym - 2012-11-28 18:27:49 Skal der slet ikke mel i ??? Per - 2011-04-25 12:30:08 Giver de andre ret, det er mere æggekage end gratin. anonym - 2008-03-31 19:31:07 En Gratin er når æggehviderne piskes for sig, indtil man kan vende skålen på hovedet.... SP - 2005-01-01 01:01:01 Lidt kedelig - hjælper med list muskat og evt. rive ost i æggemassen inden den kommes over blomkålen. Line - 2005-01-01 01:01:01 God, men det er æggekage! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne