Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Forårsruller fra Vejle

Forårsruller fra Vejle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Forårsruller

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : gismo

Indsendt :


Forårsruller fra Vejle, billede 4 Forårsruller fra Vejle, billede 1 Forårsruller fra Vejle, billede 2 Forårsruller fra Vejle, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
125 g.hvedemel
3 dl.vand
1 æg
 
 Fyld:
 Hakkede løg
250 g.hakket oksekød
100 g.grofthakket hvidkål eller kinakål
 salt
3 spsk.soja
 peber
 lidt tomatketchup
 


Opskrift:

Pisk mel med vand og æg. Bages på den ene side som almindelige, lidt tykke pandekager.

Svits de hakkede løg med oksekødet. Tilsæt kålen og kom heri salt, soja, peber og lidt ketchup. Fyldet skal være som grød.

Fyldet fordeles på pandekagernes bagte side. Pak dem sammen til en rigtig pakke, og sæt evt. en tandstik i. Opvarm frituregryden til 180 grader C. og steg forårsrullerne heri, i 4-6 minutter. Vendes når den halve tid er gået.

Serveres med soya, karry, tabasco og evt. remoulade.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (51 stemmer)

Opskriften er vist 68905 gange,
og udskrevet 1551 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Conni Brun Eliasen  -  2018-02-08 07:38:33
Rigtig gode, der skal lidt mere mel i, eller ca 1 dl vand mindre. Brug dejen som lim, til at lukke rullerne med, læg dem med samlingen nedad, indtil de skal frituresteges. Friturestegte ad 3 omgange. Først et par min, derefter køle af, derefter næsten færdig, køle af medens jeg lavede tilbehør, til sidst ca 3 min, de var supersprøde og lækre og revnede ikke.


  -  2015-06-19 20:44:48
Der skulle meget mere mel i.


  -  2013-01-04 18:44:00
Hvor meget løg skal der i???


  -  2012-06-05 07:59:19
Rigtig god opskrift, - rullerne bliver fint sprøde, - Jeg bruger forårsruller som et alternativ til bixe/restemad. I dag har jeg f.eks en rest kylling, som vil blive svitset med forskellige revne grøntsager, - og vupti, fint fyld


Per  -  2012-04-26 21:26:40
Giver 5 pandekager a 25 cm i diameter, og de er perfekte til forårsruller, og mængden af fyld passer også perfekt hertil. Du skal dog passe på med saltet da soya i sig selv er salt.


ham  -  2009-05-15 10:01:05
det de bedste forårs ruller nogen mmmmmmh køre aldrig på kina boks igen:)


Louise  -  2008-11-26 17:02:23
Det er en super lækker opskrift! Den er let, og tager ikke synderligt langt tid! Kan varmt anbefales


twinmum  -  2008-10-18 16:18:40
jeg kan ikke lide kaal men kom boennespire i istedet for mums det er godt


hestetossen  -  2008-09-20 15:02:48
dette er en super god opskrift! p.s. Elsker forårsruller


ana  -  0000-00-00 00:00:00
det ser godt ud