Kaviaræg

Kaviaræg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :     

Ingredienser:
4 hårdkogte æg
50 g.flødeost
2–3 spsk.ufarvet kaviar
 salt
 peber
 citronsaft
 
 salatblade
 grønt drys
 flutes
 smør
 
Opskrift:
Æggene deles i halve. Blommen tages ud og moses med en gaffel. Æggeblommer, flødeost, kaviar, salt, peber og citronsaft røres sammen. Æggemassen fyldes i de halve æg. Serveres på salatblade med lidt grønt drys. Hertil flute og smør.





karakterer:
Opskriften er vist 9065 gange,
og udskrevet 204 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu