Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kaviaræg

Kaviaræg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :



Ingredienser:
4 hårdkogte æg
50 g.flødeost
2–3 spsk.ufarvet kaviar
 salt
 peber
 citronsaft
 
 salatblade
 grønt drys
 flutes
 smør
 
Opskrift:
Æggene deles i halve. Blommen tages ud og moses med en gaffel. Æggeblommer, flødeost, kaviar, salt, peber og citronsaft røres sammen. Æggemassen fyldes i de halve æg. Serveres på salatblade med lidt grønt drys. Hertil flute og smør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7752 gange,
og udskrevet 178 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu