Muslingegratin

Muslingegratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :     

Ingredienser:
6 dl.mælk + væske fra muslinger
120 g.hvedemel
6 æg
0.5 tsk.bagepulver
2 ds.muslinger
375 g.dybfrossen blandede grønsager
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Lagen hældes fra muslingerne. Den måles og blandes med mælken, så der er 6 dl. Den piskes med mel i en tykbundet gryde, til en klumpfri jævning. Varm jævningen op under konstant piskning, til den er glat og blank.

Tag gryden af varmen og rør æggeblommerne i, en af gangen. Tilsæt muslinger, bagepulver og optøede grønsager. Smag til med salt og peber.

Smør et gratinfad med et tyndt lag olie.

Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen af 2 gange.

Hæld dejen i fadet, og bag gratinen på ovnristen midt i ovnen 50 – 60 min. ved 200 grader.

Server gratinen straks med flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 9443 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu