Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rosinbrød/boller

Rosinbrød/boller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Brød

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Bær - Rosiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.hvedemel
100 g.margarine
50 g.sukker
50 g.gær
1 æg
2 dl.mælk
100 g.rosiner
0.5 tsk.kardemomme
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Mælken lunes og gæren opløses heri. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes til en ensartet masse, der hæver til dobbelt størrelse. Dejen deles i 2 lige store dele, den ene til rosinbrød og den anden til boller. Rosinbrødet slåes op som franskbrød og efterhæver til dobbelt størrelse. Stryges med sammenpisket æg. Bagetid ca. 20 min. ved 220 grader på nederste rille i ovnen. Bolledejen deles i 15 lige store dele til boller. Bollerne efterhæver til dobbelt størrelse. Stryges med sammenpisket æg. Bagetid ca. 12 min. ved 220 grader på midterste rille i ovnen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (35 stemmer)

Opskriften er vist 31015 gange,
og udskrevet 957 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Caroline  -  2020-06-05 18:52:26
Min dej gider ikke at hæve

Petite_Koneko  -  2007-12-10 11:36:58
Lyder god, glæder mig til at prøve den!!