Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rosinbrød/boller

Rosinbrød/boller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Brød

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Bær - Rosiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.hvedemel
100 g.margarine
50 g.sukker
50 g.gær
1 æg
2 dl.mælk
100 g.rosiner
0.5 tsk.kardemomme
1 tsk.salt
 


Opskrift:

Mælken lunes og gæren opløses heri. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes til en ensartet masse, der hæver til dobbelt størrelse. Dejen deles i 2 lige store dele, den ene til rosinbrød og den anden til boller. Rosinbrødet slåes op som franskbrød og efterhæver til dobbelt størrelse. Stryges med sammenpisket æg. Bagetid ca. 20 min. ved 220 grader på nederste rille i ovnen. Bolledejen deles i 15 lige store dele til boller. Bollerne efterhæver til dobbelt størrelse. Stryges med sammenpisket æg. Bagetid ca. 12 min. ved 220 grader på midterste rille i ovnen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (35 stemmer)

Opskriften er vist 27176 gange,
og udskrevet 867 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Petite_Koneko  -  2007-12-10 11:36:58
Lyder god, glæder mig til at prøve den!!