Kanelsnegle på cremebund
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red: |
|
|
Smelt margarine og afkøl den. Imens lunes mælken, og gæret udrørers heri. Herefter æltes alle ingredienserne godt sammen, og sættes til hævning til dobbelt størrelse i ca. 15 min.
1/3 af dejen rulles ud, så den måler ca. 30x20 cm., passende til bunden af en lille bradepande. Pladen skal være ca. 1 cm tyk. Lægges over i bradepanden. Ingredienserne til remonce røres sammen ved lav varme i en gryde. Afkøl den let, og smør ca. 4 spsk af remoncen ud på hele fladen i bradepanden. Det skal bare være et tyndt lag. Cremen koges op i en gryde, og koges et par minutter under kraftig piskning, for at få en fyldig konsistens. Bredes ud på dej -og remoncefladen i bradepanden. Den resterende dej rulles ud (ca. 60x20), og den resterende remonce smøres ud på hele fladen i et jævnt tyndt lag. Rul dejen fra den smalle side, og skær rullen ud i 12 lige store stykker. De 12 snegle lægges oven på cremen i bradepanden, og stilles til hævning i 30 min. Pensles med æg og bages på midterste ovnrille ved 220 grader ca. 15 min. Efter afkøling pyntes kagen med glasur. |
|
Opskriften er vist 31829 gange,
og udskrevet 834 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Anja - 2012-02-29 18:01:51 Det er en super god kage og kan godt fryses. Kagen er bedst når den er lun. mulle - 2008-01-10 23:26:29 Hvis nu man laver det til kanel-creme snegle, kan de så fryses? Rikke - 0000-00-00 00:00:00 Jeg printer den ud nu.. Håber den er god!!! :) - 0000-00-00 00:00:00 Jo det er hjemmelavet smørkage - 0000-00-00 00:00:00 Minder den ikke lidt om smørkage, blot med et andet navn? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne