Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kanelsnegle på cremebund

Kanelsnegle på cremebund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 stk.

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.margarine
2 dl.mælk
100 g.gær
2 æg
1 tsk.salt
2 spsk.sukker
600 g.hvedemel
 
 Remonce:
150 g.margarine
150 g.brun farin
1 tsk.kanel
 
 Creme:
2 æggeblommer
4 spsk.sukker
4 dl.mælk
2 spsk.hvedemel
2 tsk.vanillesukker
 


Opskrift:

Smelt margarine og afkøl den. Imens lunes mælken, og gæret udrørers heri. Herefter æltes alle ingredienserne godt sammen, og sættes til hævning til dobbelt størrelse i ca. 15 min.

1/3 af dejen rulles ud, så den måler ca. 30x20 cm., passende til bunden af en lille bradepande. Pladen skal være ca. 1 cm tyk. Lægges over i bradepanden.

Ingredienserne til remonce røres sammen ved lav varme i en gryde. Afkøl den let, og smør ca. 4 spsk af remoncen ud på hele fladen i bradepanden. Det skal bare være et tyndt lag.

Cremen koges op i en gryde, og koges et par minutter under kraftig piskning, for at få en fyldig konsistens. Bredes ud på dej -og remoncefladen i bradepanden.

Den resterende dej rulles ud (ca. 60x20), og den resterende remonce smøres ud på hele fladen i et jævnt tyndt lag. Rul dejen fra den smalle side, og skær rullen ud i 12 lige store stykker. De 12 snegle lægges oven på cremen i bradepanden, og stilles til hævning i 30 min.

Pensles med æg og bages på midterste ovnrille ved 220 grader ca. 15 min.

Efter afkøling pyntes kagen med glasur.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelsnegle



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (13 stemmer)

Opskriften er vist 27075 gange,
og udskrevet 762 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anja  -  2012-02-29 18:01:51
Det er en super god kage og kan godt fryses. Kagen er bedst når den er lun.


mulle  -  2008-01-10 23:26:29
Hvis nu man laver det til kanel-creme snegle, kan de så fryses?


Rikke  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg printer den ud nu.. Håber den er god!!! :)


  -  0000-00-00 00:00:00
Jo det er hjemmelavet smørkage


  -  0000-00-00 00:00:00
Minder den ikke lidt om smørkage, blot med et andet navn?