Kanelsnegle med svesker og æbler

Kanelsnegle med svesker og æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
50 g.gær
2 dl.skummetmælk
2 tsk.sukker
75 g.Cheasy A-38
1 æg
1 æggehvide
1 tsk.finkværnet havsalt
500-600 g.hvedemel
 
 Fyld:
1 stort syrligt æble - revet eller skåret i små tern
2 spsk.rørsukker
8 svesker skåret i fine strimler
1 spsk.kanel
1 vanillestang
 
Opskrift:
Rør gæren ud i den lune mælk. Tilsæt sukker, Cheasy A-38 og de sammenpiskede æg. Mel og salt blandes og tilsættes gradvist. Dejen æltes godt og stilles til hævning et lunt sted med et fugtigt klæde over i 25 minutter. Slå dejen ned og rul den ud på en melet bordplade. Bland fyldet og smør det ud, så den øverste trediedel af dejen er fri. Rul dejen således, at der begyndes i den ende, hvor der er fyld. Skær snegle i ca. 2 cm's tykkelse og læg dem på en plade med bagepapir. Lad sneglene efterhæve lunt i 15 minutter. Bages nederst i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelsnegle

karakterer:
Opskriften er vist 8135 gange,
og udskrevet 167 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu