røde og gule peberfrugter (ca. 1 kg)10 røde og gule peberfrugter (ca. 1 kg)
300
g.
Fetian i 0.5 cm tykke skiver300 g. Fetian i 0.5 cm tykke skiver
Marinade: Marinade:
1
spsk.
hvidvinseddike1 spsk. hvidvinseddike
0.5
tsk.
groft salt0.5 tsk. groft salt
Friskkværnet peber Friskkværnet peber
3
spsk.
olivenolie3 spsk. olivenolie
2
spsk.
vand2 spsk. vand
Pynt: Pynt:
Små persillekviste Små persillekviste
Opskrift:
Halver peberfrugterne på langs, fjern kærnehusene og skyl dem i rigeligt koldt vand. Tør dem godt. Læg dem på en bageplade med skindsiden opad, og grill dem midt i ovnen i ca. 7 minutter - til skindet er mørkt. Lad peberfrugterne køle lidt af og fjern skindet. Skær peberfrugterne i lange strimler, ca. 1 cm brede.
Marinade:
Pisk eddike salt og peber sammen. Pisk olien i lidt efter lidt. Pisk vandet i til sidst. Anret Fetina og peberfrugter på et fad. Hæld lidt marinade over og server resten i en skål ved siden af.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7206 gange, og udskrevet 121 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider