Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kanelsnegle Diabetes

Kanelsnegle Diabetes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 15 stk.
KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt :


Kanelsnegle Diabetes, billede 4 Kanelsnegle Diabetes, billede 1 Kanelsnegle Diabetes, billede 2 Kanelsnegle Diabetes, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
0.5 dl. Flydende margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Letmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gær
1 spsk. Perfect Fit Perfect Fit en fedt og sukkererstatning. Kan erstattes af ATWEL.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld
50 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
1 spsk. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Perfect Fit Perfect Fit en fedt og sukkererstatning. Kan erstattes af ATWEL.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
75 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   


Opskrift:

Rør de flydende ingredienser sammen med gæren, bland mel og sødemiddel og sukker,(alt skal være tempereret). Ælt dejen godt igennem og stil den til hævning, mens fyldet forberedes.

FYLD:
Rist hasselnødderne på en pande og gnid hinderne af. Kværn nødderne i en foodprocessor sammen med sukker, kanel og sødemiddel. Skræl æblet og skær det i små bitte tern.

Rul dejen ud til et rektangel ca. 30 x 25 cm. og fordel æbletern og nøddeblanding i et jævnt lag. Rul dejen til en roulade og skær den i skiver på ca. 2 cm.

Læg sneglene på bagepapir på bageplade og lad dem hæve til dobbelt størrelse i ca. 45 min.

Bag sneglene i 10 - 15 min. ved 210 grader C. alm. ovn. til de er gyldne.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelsnegle



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (19 stemmer)

Opskriften er vist 108300 gange,
og udskrevet 3098 gange.


Energi:
KJ total 8118 (1933 kcal)
KJ pr. stk. 541 (128 kcal)
Vægt ialt 696 gram
Vægt pr. stk. 46 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1166 KJ (277 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 10.2 gram
Kulhydrat 40.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Irene  -  2016-09-21 13:56:29
Så lidt sukker som der er i disse, så vil det ikke være et problem for en diabetiker. Problemet er også oftere for meget hvidt mel. Diabetes handler om at man ikke skal have for mange hurtige karbohydrater, bl.a. sukker men også hvidt mel og andre af de hurtige. Min søn har diabetes 1 og så længe de ved hvad der er i maden, så kan de regne ud hvor meget insulin de skal tage.


  -  2014-01-02 15:15:57
hvordan jeg skal bruge pertect fit laver i morgen kommer gæste jeg bruge pertect fit hvordan jeg skal bruge i morgen hilsen eva


Per  -  2012-10-24 16:56:43
Jeg ville prøve med stevia, det er udtræk af planten stevia, så tænker at din nabo burde kunne tåle det.


En god nabo (:  -  2012-10-23 19:45:26
Har bare en forespørgsel . Har en rigtig sød nabo som har diabetes 1 og han kan desværre ikk tåle kunstigt sødemiddel , men ville rigtig gerne bage lidt sødt til ham , så hva kan jeg gøre i stedet for det sødemiddel ?


Kathleen  -  2010-01-27 14:53:42
Hej, al den snak om at diabetikere ikke må indtage sukker. Min forlovede har diabetes. Og lidt sukker gør ingenting, du kan da bare lade være med at spise en hel pose vingummier, det ville være dumt. Men i de små mængder som opskrifter beskriver, det skadet overhovede ikke. Det kommer helt an få i hvor en alvorlig grad ens sukkersyge er. Så hver enkelt må selv vurdere om de kan "tåle" det eller ej. Og bare fordi man er diabetiker skal man ikke leve uden ris, pasta, mel osv. Det ville næsten være umuligt. Selvom der er mange kulhydrater i


Heidi  -  2009-07-26 15:00:15
Jeg har en svigerfar med diabetes, han får ikke insulin men passer på hva han spiser. Jeg bager selvfølgelig efter at det er sukkerfrit eller med erstatning. Denne opskrift ville jeg bage og fortælle hvor meget sukker der er i også vurderer han selv om han skal have en eller to. Men gæren tager en del af sukkeret. Så den er faktisk fin til diabetikere. Men ville nu bare bruge alm sukker i fyldet istedet for rørsukker.


Jeanette  -  2009-04-09 11:31:57
Diabetikere må godt få sukker-lad nu vær med at tro at vi ikke kan spise noget med sukker eller fedt i-hvorfor mon der er opfundet insulin- jeg er diabetiker på 19 år, jeg fik det konstateret da jeg var 5, skulle jeg leve af havregryn med skummetmælk og kartofler hele livet-nææh nej du-godt vi har insulinen :D Måske type 2 diabetikere skal være lidt obs på hvad de spiser, men man bliver jo heller ikke overvægtig af at spise en kage/kanelsnegl om ugen vel ? Så i bund og grund er det jo basiskosten der skal være iorden :) Men nu vil jeg lave mig en dejlig omgang kanelsnegle og nyde at spise dem :D


  -  2009-04-06 17:51:00
Hvilken slags sødemiddel skal man bruge`?


Helene  -  2009-01-08 02:04:15
Da jeg arbejdede med ældre diabetikere på alderdomshjemmet, fik jeg at vide at en pakke gær forbruger op til 3 spsk. sukker, som ikke påvirker blodsukkeret. I øvrigt var det meget vigtigere at give dem mager kost, da fedtet påvirker langtidsblodsukkeret på en værre måde end sukker.


Diabetiker gennem 10 år  -  2008-12-06 11:27:47
Jeg er enig i at diabetikere gerne må få en lille mængde sukker fordelt over dagen -men husk også at det også hænger sammen med hvad man er vant til, altså individuelt. Altid en god ide hvis man kan måle sit blodsukker før og efter hvis man ikke er vant til en opskrift som ovenstående. Uhm, jeg glæder mig til at prøve den ;-)


Michael  -  2008-09-28 22:55:22
Diabetes patienter kan sagtens spiser en spiseske sukker uden der sker en masse. Er man ny diabetiker skal man tjekke sit blodsukker før og efter, så man fåen ide om hvordan blodsukkeret opføre sig. Det er ikke kun sukker som er en diabetikers store fjende. Fedt er værre.


  -  2008-05-04 19:56:29
Ok kan nu ikke se ALT det sukker i skriver om , forholdet er ganske lille så ALLE med diabetes inklusive MIG kan sikkert tåle en eller to snegle. Der er vel ingen som har tænkt sig at ÆDE alle 15 snegle selv og så på en gang. Hej fra Knagsted


inka  -  2008-02-09 16:21:35
Det nytter altså ikke meget at der står sødemiddel pulver i opskriften. Der findes utallige sødemidler som ikke søder ens derfor skriv venligst også hvad der sødes med eller sødes som xx antal gram sukker så kan man selv regne det ud... hilsen en diabetiker.


Erfaren diabetiker  -  2008-01-09 10:04:41
Til Sussie M.h.t. diæt - sukker o.l. - er diabetes diabetes uanset type.


Erfaren diabetiker  -  2008-01-09 10:01:15
til Annemarie: Du tager fejl. Diabetikere må højst få 30 g. sukker om dagen fordelt med 5 g på hvert af dagens 6 måltider


Annemarie  -  2007-09-10 14:33:46
Vi må godt få 50 g sukker om dagen , jeg kan fortæle jer at det lærte vi da jeg blev udanet som indstruktør inden for diabetesforeningen.


sussie  -  2007-06-22 13:57:54
Ralf.det nu ikke helt rigtigt det du skriver ang at diabetikere skal have lidt sukker,du skal huske at der er 2 slags diabetes,diabets 1 og diabetes 2 ;.) man kan nemt skifte alt sukker i opskrifter ud med f eks Hermesetas Strø eller flydende Sød :-)


Ralf, diabetiker  -  2007-05-31 07:46:32
Diabetikere skal have sukker lige som alle andre, de skal bare have lidt ad gangen fordelt over mange små måltider. Uden sukker = ingen energi. Nogle sukkerstoffer optages hurtigt , dem skal diabetikere være varsomme med, og kun nyde i små mængder.


Fisken  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg kan godt forstå at dejen måske skal have lidt sukker for at få det til at hæve, men fyldet? Det er da ikke til at forstå at det skal have sukker. Kan man ikke bruge noget andet?


  -  0000-00-00 00:00:00
jeg kan heller ikke forstå at der skal sukker i kan man ikke bare bruge sødemiddel istedet for sukkert?


Tina  -  0000-00-00 00:00:00
Min bror har lige fået konstateret diabetes som 28 årig, og jeg søger opskrifter som jeg kan være SIKKER på han må få.... så jeg studser også lidt over alt den sukker? Selvom jeg også har fået at vide at fedt er een af de største syndere?


  -  0000-00-00 00:00:00
kan man ikke lave dem uden at det er til diabetes patienter, og bytte pulversukkeret ud med alm. sukker ??


diabetiker  -  0000-00-00 00:00:00
gæren forbruger ca 1 spsk sukker til hævning... "kemisk proses"


Jeannette  -  0000-00-00 00:00:00
Diabetikere må gerne få lidt sukker. Kun lidt det var faktisk slemt hvis der var meget fedt i


  -  0000-00-00 00:00:00
fatter ikke den kan være til diabetikere, da der både er alm. sukker +rørsukker