Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Langtidshævet Italienske brød

Langtidshævet Italienske brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.hvedemel
7 dl.vand
 lidtsalt
25 g.gær
1 spsk.olivenolie
 


Opskrift:

Ingredienserne blandes, står på køl i 16 timer Formes til brød og bages ved 200 grader.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (11 stemmer)

Opskriften er vist 21248 gange,
og udskrevet 391 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2009-10-24 15:15:59
Det skal jo bare bage til det er færdigt. Hvis du laver boller, så er det ca. 20-25 min. Fladbrød ca. 20 min. Almindelig brødform ca. 30-35 min. Men basalt set til det er færdigbagt. Er det så svært? /Perhc.


lone   -  2009-10-09 09:56:03
Total mangelfuld opskrift.....kan ikke bruges til noget


Bettrina  -  2009-05-27 20:57:58
Det er en mangelfuld opskrift, der står ikke hvor lang tid brødet skal bages i ovnen og nogen udførlig forklaring på hvad der menes med at, dejen skal stå på køl ? Menes der her køleskabet eller udenfor ? Derfor får denne opskrift et 1 tal af mig.


Lene  -  2008-09-13 14:04:39
Hvor lang tid skal brødet bage ?