Langtidshævet Italienske brød

Langtidshævet Italienske brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :

Ingredienser:
1000 g.hvedemel
7 dl.vand
 lidtsalt
25 g.gær
1 spsk.olivenolie
 
Opskrift:
Ingredienserne blandes, står på køl i 16 timer Formes til brød og bages ved 200 grader.


karakterer:
Opskriften er vist 22353 gange,
og udskrevet 417 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2009-10-24 15:15:59
Det skal jo bare bage til det er færdigt. Hvis du laver boller, så er det ca. 20-25 min. Fladbrød ca. 20 min. Almindelig brødform ca. 30-35 min. Men basalt set til det er færdigbagt. Er det så svært? /Perhc.

lone   -  2009-10-09 09:56:03
Total mangelfuld opskrift.....kan ikke bruges til noget

Bettrina  -  2009-05-27 20:57:58
Det er en mangelfuld opskrift, der står ikke hvor lang tid brødet skal bages i ovnen og nogen udførlig forklaring på hvad der menes med at, dejen skal stå på køl ? Menes der her køleskabet eller udenfor ? Derfor får denne opskrift et 1 tal af mig.

Lene  -  2008-09-13 14:04:39
Hvor lang tid skal brødet bage ?