Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ostegratineret rosenkål

Ostegratineret rosenkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.rosenkål
 salt
 peber
 citronsaft
2 spsk.smør
1 spsk.hvedemel
1 dl.fløde
1 tsk.muskatnød
50 g.flødeost
150 g.røget skinke
150 g.mild ost
 


Opskrift:

Pil og skyl rosenkålene. Kog hovederne møre (ca. 15 min) i vand med salt, peber og 1 spsk citronsaft. Smelt smørret i en gryde. Drys melet i og spæd med kogevandet fra rosenkålen. Kom fløde ved og kog sovsen jævn. Rør flødeosten blød, pisk den ud i sovsen og smag til med muskat. Skær røget skinke i tern og kom det sammen med de afdryppede rosenkål i et smurt fad. Hæld sovsen over og læg osteskiver på. Bag retten i ovn ved 200 grader, til osten er smeltet eller let gratineret.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 23155 gange,
og udskrevet 665 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu