Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Taramasalata (Tradionel Græsk dip)

Taramasalata (Tradionel Græsk dip), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Dip

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :


Taramasalata (Tradionel Græsk dip), billede 4 Taramasalata (Tradionel Græsk dip), billede 1 Taramasalata (Tradionel Græsk dip), billede 2 Taramasalata (Tradionel Græsk dip), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 skiverfranskbrød uden skorpe
1 lille fintrevet løg
125 g.røget torskerogn
2 spsk.citronsaft
0.6 dl.olivenolie
 


Opskrift:

Læg brødet i en skål og dæk det med koldtvand.Lad det dryppe af og tryk så meget vand ud som muligt.,læg herefter brødet tilbage i skålen.

Kom løg. røget torskerogn,citronsaft og olie i skålen med brødet og bland det med en gaffel Krydr med salt og peber .

Taramasalata kan opbevares i lufttæt beholder i køleskabet i op til 3 dage.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 36822 gange,
og udskrevet 503 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Græker Chrill  -  2007-02-10 22:42:34
Det smager bare så dejligt, lunt brød, Græsk bondesalat, masser af feta, kalamata oliven og......YES!