Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spinatris (Spanako`ryzo)

Spinatris (Spanako`ryzo), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Ris Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.frisk spinat
300-350 g.langkornede ris (vaskede og afdryppede)
3-4 forårsløg groft skåret
1 dl.frisk finthakket dild
4-5 dl.olivenolie
2-4 citroner
 Vand
 


Opskrift:

Sauter forårsløgene i olien . Vask spinaten godt,hak det grogt ,slyng det meste af vandet af, ohg kom spinaten sammen med olie og løg. Kog ved middel varme ca 5 minutter. Tilsæt ris , ca 1/2 liter vand, dild,salt og peber og kog videre ca i 15 minutter. Kan serveres enten koldt eller varmet med masser af citronsaft.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8844 gange,
og udskrevet 146 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Tania  -  2010-03-31 10:36:15
Er det virkelig en halv lite olie der skal i?? Eller en halv deciliter?