Saganakimuslinger

Saganakimuslinger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : HovedretterHovedingrediens : Muslinger - Blåmuslinger

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
750 g.blåmuslinger
1.3 dl.hvidvin
3 kvistetimian
1 laurbærblad
1 spsk.olivenolie
1 stort finthakket løg
1 fedhvidløg finthakket
400 g.modne tomater uden skind skåret i halve
2 spsk.tomatpure
0.5 tsk.sukker
1 tsk.rødvinseddike
100 g.smulret feta
1 tsk.frisk timian
 
Opskrift:
Skrub muslingerne, smid de åbne, knuste og dem der ikke lukker sig, hvis man banker på skallen ud. Skyl godt.

Kog vinen, timian og laurbærblad i en stor gryde og kom muslingerne op i, lad dem koge i ca. 5 minutter, hæld væsken fra i en si og gem væden. Smid uåbnede muslinger ud, tag den tomme skal på hver musling og smid dem ud.

Varm olien op i en gryde, kom løget i og lad det stege uden at tage farve i ca. 3 minutter. Tilsæt hvidløg og steg videre 1 minut, hæld den gemte muslingesuppe i lad det koge i et par minutter til det næsten er kogt ind, tilsæt tomatkødet, tomatpure og sukker, sæt varmen ned og lad det simre i ca. 5 minutter.

Kom muslingerne i gryden og lad dem koge med på mellemvarme i 1-2 minutter, til de er gennemvarmede. Anret og server i dybe tallerkner med timiandrysset og feta smulret hen over hver portion. Krydr med salt og peber


karakterer:
Opskriften er vist 10546 gange,
og udskrevet 257 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu