Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Saganakimuslinger

Saganakimuslinger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : HovedretterHovedingrediens : Muslinger - Blåmuslinger

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :




Ingredienser:
750 g.blåmuslinger
1.3 dl.hvidvin
3 kvistetimian
1 laurbærblad
1 spsk.olivenolie
1 stort finthakket løg
1 fedhvidløg finthakket
400 g.modne tomater uden skind skåret i halve
2 spsk.tomatpure
0.5 tsk.sukker
1 tsk.rødvinseddike
100 g.smulret feta
1 tsk.frisk timian
 


Opskrift:

Skrub muslingerne ,smid de åbne ,knuste og dem der ikke lukker sig ,hvis man banker på skallen ud.Skyl godt.

Kog vinen,timian ig laurbærblad i en stor gryde og kom muslingerne op i,lad dem koge i ca 5 minutter,hæld væsken frai en si og gem væden.Smid uåbnede muslinger ud,tag den tommeskal på hver musling og smid dem ud.

Varm olien op i en gryde ,kom løget i og lad det stege uden at tage farve i ca 3 minutter.Tilsæt hvidløg og steg videre 1 minut,hæld den gemte muslingesuppe i lad det koge i et par minutter til det næsten er kogt ind,tilsæt tomatkødet ,tomatpure og sukker,sæt varmen ned og lad det simre i ca 5 minutter.

Kom muslingerne i gryden og lad dem koge med på mellemvarme i 1-2 minutter,til de er gennemvarmede.Anret og server i dybe tallerkner medtimiandrysset og feta smulret hen over hver portion. Krydr med salt og peber




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9096 gange,
og udskrevet 219 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu