Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chili og hvidløgsrejer

Chili og hvidløgsrejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :


Chili og hvidløgsrejer, billede 4 Chili og hvidløgsrejer, billede 1 Chili og hvidløgsrejer, billede 2 Chili og hvidløgsrejer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.black tiger rejer rå
2 røde chilipeber
6 spsk.olivenolie
3 fedhvidløg
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Fjern hoved og skaller fra rejerne og lad halen sidde. Halver chilierne og fjern frøene.

Varm olien op i en tykbundet pande eller gryde og kom rejerne , chilier og knust hvidløg ved. Steg det hele på kraftig varme til rejerne er røde og stegt igennem. Krydr med salt og peber.

Serveres sraks rygende varme med god vin og et godt brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (62 stemmer)

Opskriften er vist 70764 gange,
og udskrevet 1507 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Alberthe  -  2009-03-11 17:24:19
Dejlig snack. Man kan også nøjes med at halvere hvidløgene (lidt mere hard core, måske) og hvis man kommer det hele i mere olie og i ovnen, sparer man fedt over hele køkkenet.


Hanne  -  0000-00-00 00:00:00
Lidt, nemt og rigtig godt