Rødbeder på græsk

Rødbeder på græsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :

Ingredienser:
1 bdt.nye rødbeder med top
1 bdt.persille eller dild
1 spsk.olivenolie
1 citron i både
 
Opskrift:
Skær toppen af rødbederne, skyl dem og fjern de groveste blade og stilke. Blancher dem 30 sek. i letsaltet vand. Kog herefter rødbederne i vandet i 20 min. Overhæld straks med koldt vand og smut dem. Skær rødbederne i skiver og fordel dem i et fad. Stænk med lidt olivenolie og drys med salt og peber. De blancherede toppe duppes tørre i et viskestykke, snittes groft og blandes med krydderurterne. Varm blandingen op på en pande med lidt olivenolie. Fordel den over rødbederne. Server med citronbåde og et hvidt brød.


karakterer:
Opskriften er vist 28751 gange,
og udskrevet 431 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

mig  -  2019-10-03 09:40:16
De smutter ikke som mandler, men skindet bliver løst og blødt og kan nærmest gnubbes af relativt nemt.

conny  -  2009-05-18 00:12:52
Jow man kan, du skal bare tænke på mandlerne til ris a la mande - hvor man ligeledes smutter skindet af. Det kan vel ikke være så svært at forstå - for skrællen skal jo af.

pas  -  2008-03-12 10:36:55
man kan da ikke smutte rødbeder!?