Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Melitzánosaláta (Auberginedip)

Melitzánosaláta (Auberginedip), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Dip

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Auberginer

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :





Ingredienser:
1 stor aubergine
2 dl.yoghurt
3 spsk.rasp
1 dl.olivenolie
0.5 citron Saften herfra
3-4 fedknust hvidløg
1 dl.finthakket persille
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Prik auberginen med en gaffel, kom den i ovnen ved 200 grader og bag den i en lille time. Når auberginen er kølet af pilles den fri for skind og moses til puré med en gaffel eller evt. i blenderen. De øvrige ingredienser røres i, olien tilsidst i en tynd stråle, mens der hele tiden røres kraftigt, som til mayonnaise. Pureen serveres afkølet, anrettet på en tallerken og evt. pyntet med et par citronbåde og/eller en sort oliven.

Tips:

Kan serveres som tilbehør til hovedretter, men bruges i Grækenland oftest som meze sammen med andre små delikatesser til ouzo.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 15371 gange,
og udskrevet 356 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu