Skordaliá

Skordaliá, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :     

Ingredienser:
3 bagekartofler
5 fedhvidløg
1 dl.olivenolie
0.25 dl.hvidvinseddike
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i usaltet vand. Mos dem med lidt af kogevandet, evt. med hjælp af en elpisker.

Pil og pres hvidløgsfeddene og bland dem i kartoffelmosen. Pisk skiftevis olie og eddike i, til kartoffelmosen er lind og glat. Smag til med salt og peber.

Skordeliáen sættes i køleskabet ind til servering. Bliver bedst hvis den får lov at trække i køleskabet et par timer.





karakterer:
Opskriften er vist 11710 gange,
og udskrevet 228 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (32 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu