Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skordaliá

Skordaliá, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :




Ingredienser:
3 bagekartofler
5 fedhvidløg
1 dl.olivenolie
0.25 dl.hvidvinseddike
 salt
 peber
 


Opskrift:

Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i usaltet vand. Mos dem med lidt af kogevandet, evt. med hjælp af en elpisker.

Pil og pres hvidløgsfeddene og bland dem i kartoffelmosen. Pisk skiftevis olie og eddike i, til kartoffelmosen er lind og glat. Smag til med salt og peber.

Skordeliáen sættes i køleskabet ind til servering. Bliver bedst hvis den får lov at trække i køleskabet et par timer.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8930 gange,
og udskrevet 169 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu