Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græske frikadeller med græsk salat

Græske frikadeller med græsk salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
1 æg
2 fintsnittede fed hvidløg
2 spsk.hakket persille
2 tsk.finthakket mynte
1 dl.oksebouillon
 Salt
 peber
 
 Fedtstof til stegning
 
 Græsk salat:
1 salathoved
4 skivede tomater
0.5 agurk
1 stort løg i ringe
200 g.fetaost
 Oliven
1 dl.vineddike
1 dl.salatolie
 


Opskrift:

Rør det hakkede kød med æg og bland hvidløg og krydderurter i sammen med bouillonen. Krydr farsen med salt og peber.

Form farsen til store frikadeller, som steges i fedtstof på en pande.

Bland ingredienserne til salaten og rør en dressing af vineddike og salatolie, som hældes over salaten.

Servér med godt brød til.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Græske frikadeller



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (9 stemmer)

Opskriften er vist 32423 gange,
og udskrevet 942 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu