| |
|
Græske frikadeller med græsk salat
Græske frikadeller med græsk salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
500 | g. | hakket oksekød500 g. hakket oksekød | 1 | | æg1 æg | 2 | | fintsnittede fed hvidløg2 fintsnittede fed hvidløg | 2 | spsk. | hakket persille2 spsk. hakket persille | 2 | tsk. | finthakket mynte2 tsk. finthakket mynte | 1 | dl. | oksebouillon1 dl. oksebouillon | | | Salt Salt | | | peber peber | | | | | | Fedtstof til stegning Fedtstof til stegning | | | | | | Græsk salat: Græsk salat: | 1 | | salathoved1 salathoved | 4 | | skivede tomater4 skivede tomater | 0.5 | | agurk0.5 agurk | 1 | | stort løg i ringe1 stort løg i ringe | 200 | g. | fetaost200 g. fetaost | | | Oliven Oliven | 1 | dl. | vineddike1 dl. vineddike | 1 | dl. | salatolie1 dl. salatolie | | | |
| |
Rør det hakkede kød med æg og bland hvidløg og krydderurter i sammen med bouillonen. Krydr farsen med salt og peber.
Form farsen til store frikadeller, som steges i fedtstof på en pande.
Bland ingredienserne til salaten og rør en dressing af vineddike og salatolie, som hældes over salaten.
Servér med godt brød til.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6
(9 stemmer)
Opskriften er vist 32958 gange, og udskrevet 968 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|