Zabaione mousse

Zabaione mousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Frugt - Pærer

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 Æggeblommer, pasteuriseret
60 g.sukker
3 spsk.tør Marsala
3 dl.piskefløde
2 modne pærer
 
Opskrift:
Æggeblommer og sukker blandes i en rustfri skål. Piskes med et piskeris til blandingen er hvid og skummende. Marsala hældes dråbevis i blandingen, som piskes til den er fuldstændig ensartet.

Skålen sættes over vandbad ved lavt blus. Der røres indtil massen bliver tyk og blød. Skålen fjernes fra blusset og køles helt af.

I en anden skål piskes flødeskum, til den er let og luftig. Flødeskummet vendes forsigtigt i den kolde Zabaione mousse.

Serveres i høje glas med halve pærer

Tips:

Zabaione mousse er en af Italiens mest kendte desserter. En skummende mousse, der er god til friske bær eller frugt efter sæsonen.





karakterer:
Opskriften er vist 18468 gange,
og udskrevet 315 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu