melede kartofler i store tern2.5 kg. melede kartofler i store tern
500
g.
rødløg i både500 g. rødløg i både
100
g.
friskhakket, bredbladet persille med stilk100 g. friskhakket, bredbladet persille med stilk
1.5
tsk.
groft salt1.5 tsk. groft salt
Friskkværnet peber Friskkværnet peber
7.5
dl.
grønsagsbouillon7.5 dl. grønsagsbouillon
2
udbenede, snørede lammekøller (a ca. 1.2 kg)2 udbenede, snørede lammekøller (a ca. 1.2 kg)
1
tsk.
groft salt1 tsk. groft salt
Friskkværnet peber Friskkværnet peber
450
g.
HØNG HimmelBlå i mindre stykker450 g. HØNG HimmelBlå i mindre stykker
Pynt: Pynt:
Friskhakket persille Friskhakket persille
Opskrift:
Fordel kartofler, løg og persille i en bradepande (ca. 3 x 35 x 40 cm.).
Drys med salt og peber og hæld bouillon ved.
Drys lammekøllerne med salt og peber.
Læg køllerne på en rist oven på kartoflerne.
Steg retten nederst i ovnen.
Sæt køllerne og kartoffelblandingen i kold ovn.
Indstil på 150 grader og steg i ca. 2 timer og 15 min.
Tag lammekøllerne ud, og lad dem hvile tildækket i ca. 30 minutter.
Skru op for ovnen til 250 grader.
Vend forsigtigt rundt i kartoflerne og fordel osten herpå.
Steg kartoflerne færdige nederst i ovnen i ca. 30 minutter
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 9955 gange, og udskrevet 284 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider