Hollandske morgenboller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Holland Indsendt : |
|
|
Mælk og margarine lunes og hældes i en skål.
Gæren smuldres og røres i.
Salt, sukker, rosiner, korender og hvedemel tilsættes, og dejen æltes til den er glat og let slipper skålen.
Dejen æltes igennem på bordet, til den er blank og smidig.
Skålen drysses med lidt mel.
Dejen lægges i skålen, og et viskestykke lægges over.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 45 minutter.
Dejen slås ned og deles i 16 stykker, der formes til boller. Pladen dækkes med margarine. Bollerne lægges på pladen, og et viskestykke lægges over. Efterhæver ca. 30 minutter et lunt sted. Bollerne pensles med sammenpisket æg. Ovnen opvarmes til 220 grader. En ildfast skål med vand stilles i bunden af ovnen. Bollerne bages på midterste ovnribbe ca. 20 minutter. De færdige boller afkøles på en bagerist og drysses evt. med flormelis. |
|
Opskriften er vist 19501 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne