Hurtigt majsbrød

Hurtigt majsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
150 g.hvedemel
150 g.majsmel
1.5 tsk.bagepulver
0.5 tsk.salt
1 spsk.honning
2 spsk.olie
2 dl.yoghurt eller A38
1 æg
1-2 spsk.mælk
 
Opskrift:
Hvedemel, majsmel og bagepulver blandes i en skål. Salt, honning, olie, yoghurt og æg tilsættes og dejen æltes eller røres sammen. Mælk tilsættes til dejen har en fugtig konsistens. Lidt mel drysses på bordet, og dejen æltes igennem. Dejen trykkes ud på bagepapir eller smurt bageplade i en cirkel på størrelse med en stor middagstallerken.

Ovnen opvarmes til 200 grader. Brødet bages på midterste ovnribbe 12-18 minutter. Bagetiden afhænger af hvor tykt dejen er rullet ud.

Det færdige majsbrød afkøles på en bagerist.


karakterer:
Opskriften er vist 15291 gange,
og udskrevet 415 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Mette  -  2012-06-11 18:50:13
Det lyder godt. Glæder mig til at prøve det.

signe  -  2010-08-06 08:43:34
kan man også vælge at bruge en brød bageform?