Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hurtigt majsbrød

Hurtigt majsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
150 g.hvedemel
150 g.majsmel
1.5 tsk.bagepulver
0.5 tsk.salt
1 spsk.honning
2 spsk.olie
2 dl.yoghurt eller A38
1 æg
1-2 spsk.mælk
 


Opskrift:

Hvedemel, majsmel og bagepulver blandes i en skål. Salt, honning, olie, yoghurt og æg tilsættes og dejen æltes eller røres sammen. Mælk tilsættes til dejen har en fugtig konsistens. Lidt mel drysses på bordet, og dejen æltes igennem. Dejen trykkes ud på bagepapir eller smurt bageplade i en cirkel på størrelse med en stor middagstallerken.

Ovnen opvarmes til 200 grader. Brødet bages på midterste ovnribbe 12-18 minutter. Bagetiden afhænger af hvor tykt dejen er rullet ud.

Det færdige majsbrød afkøles på en bagerist.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13655 gange,
og udskrevet 389 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mette  -  2012-06-11 18:50:13
Det lyder godt. Glæder mig til at prøve det.


signe  -  2010-08-06 08:43:34
kan man også vælge at bruge en brød bageform?