Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Øllebrød - Oprindelig dansk

Øllebrød - Oprindelig dansk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
pers. 4 pers.
SuppeRet : Suppe - Brødsupper

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkTilberedningstid : 20 minutter

Fryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : gismo

Indsendt :

Øllebrød - Oprindelig dansk, billede 4 Øllebrød - Oprindelig dansk, billede 1 Øllebrød - Oprindelig dansk, billede 2 Øllebrød - Oprindelig dansk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
350 gram Rugbrød. mørkt 1 skive rugbrød vejer ca. 50 gram.
7.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
6.6 dl. Mørkt hvidtøl 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 flaske er 33 cl. eller 3.3 dl.
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram


Opskrift:

Brødet skæres i terninger som udblødes i vandet, gerne natten over.

Udblødet brød og evt. rest af vand tilsættes hvidtøllen og koger ca 10 min.

Det hele blendes med stavblender eller gnides gennem en sigte. Det smages til med sukker og øllebrøden koges op ganske kort.

Fløden piskes og serveres til samt evt. æggesnaps.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (429 stemmer)

Opskriften er vist 585412 gange,
og udskrevet 4797 gange.


Energi:
KJ total 9318 (2218 kcal)
KJ pr. pers. 2329 (554 kcal)
Vægt ialt 2085 gram
Vægt pr. pers. 521 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 446 KJ (106 kcal)
Protein 1.3 gram
Fedt 4.8 gram
Kulhydrat 14.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu