| |
|
Påskekage med safran og ananassalsa
Påskekage med safran og ananassalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
200 | g. | smør 200 g. smør | 3 | dl. | rørsukker 3 dl. rørsukker | 1 | tsk. | vaniljesukker med ægte vanilje 1 tsk. vaniljesukker med ægte vanilje | 3 | | æg 3 æg | 1 | dl. | mælk 1 dl. mælk | 0.5 | g. | safran 0.5 g. safran | 4 | dl. | hvedemel 4 dl. hvedemel | 2 | tsk. | bagepulver 2 tsk. bagepulver | | | | | | Ananas salsa: Ananas salsa: | 1 | | ananas 1 ananas | 3 | | passionsfrugter 3 passionsfrugter | 2 | dl. | creme fraiche 9%2 dl. creme fraiche 9% | 3 | spsk. | brun Farin 3 spsk. brun Farin | 1-2 | tsk. | knust rosenpeber 1-2 tsk. knust rosenpeber | | | |
| |
Smør en form, og drys den med rasp. Tænd for ovnen på 175 grader C.
Rør smør, vaniljesukker og sukker luftigt. Tilsæt æggene, et ad gangen, under omrøring.
Bland bagepulver, safran og mel, og rør det i dejen skiftevis med mælken.
Hæld dejen i formen, og bag den nederst i ovnen i ca. 1 time.
Ananassalsa:
Skræl ananassen, og skær den i tern. Halvér passionsfrugterne, og skab kernerne ud.
Læg frugten i en skål, og vend cremefraichen i.
Tilsæt Farin og rosenpeber.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7
(30 stemmer)
Opskriften er vist 12877 gange, og udskrevet 222 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|