Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Påskekage med safran og ananassalsa

Påskekage med safran og ananassalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandKilde : Dan Sukker

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.smør
3 dl.rørsukker
1 tsk.vaniljesukker med ægte vanilje
3 æg
1 dl.mælk
0.5 g.safran
4 dl.hvedemel
2 tsk.bagepulver
 
 Ananas salsa:
1 ananas
3 passionsfrugter
2 dl.creme fraiche 9%
3 spsk.brun Farin
1-2 tsk.knust rosenpeber
 


Opskrift:

Smør en form, og drys den med rasp. Tænd for ovnen på 175 grader C.

Rør smør, vaniljesukker og sukker luftigt. Tilsæt æggene, et ad gangen, under omrøring.

Bland bagepulver, safran og mel, og rør det i dejen skiftevis med mælken.

Hæld dejen i formen, og bag den nederst i ovnen i ca. 1 time.


Ananassalsa:
Skræl ananassen, og skær den i tern. Halvér passionsfrugterne, og skab kernerne ud.

Læg frugten i en skål, og vend cremefraichen i.

Tilsæt Farin og rosenpeber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (30 stemmer)

Opskriften er vist 12609 gange,
og udskrevet 213 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu