| |
|
Fløde-tomat kartofler
Fløde-tomat kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1000 | g. | kartofler1000 g. kartofler | | | salt salt | | | peber peber | | | rosmarin rosmarin | 5 | dl. | madlavningsfløde5 dl. madlavningsfløde | 1 | ds. | hakkede flåede tomater1 ds. hakkede flåede tomater | | | |
| |
Kartoflerne skrælles og skæres i meget tynde skiver.
Kartoflerne lægges lagvis i et smurt ildfast fad. Der drysses med salt, peber og rosmarin imellem lagene.
De flåede tomater samt fløden hældes over kartoflerne.
Fadet dækkes med folie og sættes i en forvarmet ovn på 200 grader ca. 50 min.
Folien fjernes fra fadet og kartoflerne bages atter ca. 15 min. til de har fået en lysebrun overflade.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1
(8 stemmer)
Opskriften er vist 21173 gange, og udskrevet 506 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|