Fløde-tomat kartofler

Fløde-tomat kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :

Ingredienser:
1000 g.kartofler
 salt
 peber
 rosmarin
5 dl.madlavningsfløde
1 ds.hakkede flåede tomater
 
Opskrift:
Kartoflerne skrælles og skæres i meget tynde skiver.

Kartoflerne lægges lagvis i et smurt ildfast fad. Der drysses med salt, peber og rosmarin imellem lagene.

De flåede tomater samt fløden hældes over kartoflerne.

Fadet dækkes med folie og sættes i en forvarmet ovn på 200 grader ca. 50 min.

Folien fjernes fra fadet og kartoflerne bages atter ca. 15 min. til de har fået en lysebrun overflade.


karakterer:
Opskriften er vist 21729 gange,
og udskrevet 507 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu