Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Islansk lagkage

Islansk lagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse kiks

Oprindelsesland : Island

IslandIndsendt af : Anita Vienberg

Indsendt :





Ingredienser:
1 pakkeTUC saltkiks
100 g.hakkede hasselnødder
2 dl.sukker
3 æggehvider
1 tsk.Bagepulver
 
 Æggemasse:
3 æggeblommer
3 tsk.Vanilje
1 spsk.sukker
 


Opskrift:

Alle ingredienserne til æggemassen piskes sammen.

Saltkiksene knuses, og blandes med nødderne. Æggehviderne piskes med sukker og bagepulver. Det hele blandes og hældes i en springform.

Bages i 25 minutter ved 175 grader C og afkøles. ¼ L piskefløde piskes, og æggemassen blandes i. det hele hældes over den afkølede bund og sættes i fryseren.

Tips:

Den tages ud ca. en time før servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (28 stemmer)

Opskriften er vist 22136 gange,
og udskrevet 319 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2017-03-12 10:10:03
hej jeg glæder mig til at lave den kage den ser meget lækker ud.


HP  -  2013-05-30 05:01:51
Kage er god. Opskriften er elendig. Her er den rigtige rækkefølge: Tænd ovn(175 grader C). Pisk ægghvider, sukker og bagepulver. Bland hakkede nødder og knuste TUC kisk i. Bag 25 minutter i springform og vent til afkølet. Pisk fløde og vend æggeblommer vanilje og 1 spsk. sukker i. Hæld isblandingen over, og stil kagen i fryseren. Tip: Server kagen direkte fra fryseren. Den er lidt hård at skære ud, men smager dejligt.


Tine  -  2012-03-02 18:02:01
OBS. Der står ikke fløde på indkøbslisten, bare lige til info :)