Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget ørred med rejer og kaviar

Røget ørred med rejer og kaviar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :





Ingredienser:
4 skiverfranskbrød
 smør
4 salatblade
1 røget ørred (250-300 gr.)
200 g.rejer
4 tsk.kaviar
 mayonnaise
4 tomatbåde
4 skivercitron
 karse
4 kvistedild
 


Opskrift:

Ørreden kan evt. varmes, hvorefter den pilles fri for ben og skind.

Brødet ristes og smøres. Der lægges et salatblad på hver skive brød, og ørreden fordeles på de 4 skiver brød.

Der lægges lidt mayonnaise på ørreden og rejerne fordeles ovenpå.

Der lægges 1 tsk. kaviar ovenpå rejerne.

Herefter pyntes med tomatbåde, karse og en dildkvist. Til slut lægges en citronskive på.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (11 stemmer)

Opskriften er vist 41281 gange,
og udskrevet 1168 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

plet  -  2009-06-06 15:13:20
super. kan stærk anbefales


Christian Isaksen  -  2007-11-21 12:35:46
Luksus eksortisk forret med uforglemmelig smag