Røget ørred med rejer og kaviar

Røget ørred med rejer og kaviar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :     

Ingredienser:
4 skiverfranskbrød
 smør
4 salatblade
1 røget ørred (250-300 gr.)
200 g.rejer
4 tsk.kaviar
 mayonnaise
4 tomatbåde
4 skivercitron
 karse
4 kvistedild
 
Opskrift:
Ørreden kan evt. varmes, hvorefter den pilles fri for ben og skind.

Brødet ristes og smøres. Der lægges et salatblad på hver skive brød, og ørreden fordeles på de 4 skiver brød.

Der lægges lidt mayonnaise på ørreden og rejerne fordeles ovenpå.

Der lægges 1 tsk. kaviar ovenpå rejerne.

Herefter pyntes med tomatbåde, karse og en dildkvist. Til slut lægges en citronskive på.





karakterer:
Opskriften er vist 52699 gange,
og udskrevet 1317 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-06-06 15:13:20
super. kan stærk anbefales

  -   2007-11-21 12:35:46
Luksus eksortisk forret med uforglemmelig smag