Muslinger i hvidløgssmør

Muslinger i hvidløgssmør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :     

Ingredienser:
4 skiverfranskbrød el. toastbrød
2 ds.muslinger
125 g.hvidløgssmør
2 tomater
 karse
4 skivercitron
 evt.mayonnaise
 
Opskrift:
Muslingerne hældes til afdrypning.

Brødet ristes på begge sider på en brødrister eller i ovn.

De afdryppede muslinger hældes i et ovnfast fad sammen med hvidløgssmørret.

Fadet stilles i en forvarmet ovn på 200 grader, til smørret er smeltet og muslingerne gennemvarmet.

Muslingerne samt hvidløgssmør fordeles på de ristede brødskiver.

Der pyntes med tomatbåde og karse. En skive citron skæres til "en rytter" og lægges på.

Brødene serveres varme evt. med mayonnaise til.

Tips:

Muslinger med hvidløgssmørret kan evt. hældes i en foliebakke og stilles på en brødrister og varmes igennem til smørret er smeltet og muslingerne gennemvarmet.





karakterer:
Opskriften er vist 11523 gange,
og udskrevet 342 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu