Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Søde konvolutter

Søde konvolutter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Højtid: Jul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :




Ingredienser:
1.5 dl.mælk
75 g.margarine
25 g.gær
1 tsk.salt
2 spsk.sukker
0.5 tsk.kanel
40 g.pomeransskal
100 g.rosiner
2 æg
500 g.hvedemel
 
 Pensling:
 sammenpisket æg
 


Opskrift:

Mælk og margarine lunes og hældes i en skål. Gæren smuldres og røres i. Salt, sukker, kanel, pomeransskal, rosiner, æg og hvedemel tilsættes, og dejen æltes til den er glat og let slipper skålen. Dejen æltes igennem på bordet, til den er blød og smidig. Skålen drysses med lidt mel. Dejen lægges i skålen, og et viskestykke lægges over. Stilles til hævning et lunt sted ca. 90 minutter, til dejen har dobbelt størrelse.

Dejen slås ned og rulles ud i en ca. ½ cm. tyk plade, der deles i 12 firkanter. Hjørnerne lægges mod midten og trykkes godt til. Pladen dækkes med bagepapir eller smøres med margarine. Konvolutterne lægges på pladen, hjørnerne trykkes til igen og de pensles med sammenpisket æg. Efterhæver ca. 20 minutter et lunt sted.

Pensles endnu en gang med æg.

Ovnen opvarmes til 200 grader. En ildfast skål med vand stilles i bunden af ovnen. Konvolutterne bages på midterste ovnribbe ca. 20 minutter.

De færdige konvolutter afkøles på en bagerist.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5954 gange,
og udskrevet 70 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu