Tænd ovnen på 225 grader. Skrub kartoflerne og skær dem i både.
Læg dem i et ovnfast fad, og kom lidt olivenolie over. Sæt dem i ovnen 20-30 min.
Skær tomater i både og læg dem ved kartoflerne. Lad dem stege med ca. 10 min. eller til kartoflerne er møre.
Drys med salt og peber.
Sæt løgringe samt fetaost på bordet sammen med kartoffelretten, så folk selv kan vælge om de vil have både løg og fetaost på eller de ikke vil have noget af det på.
Skær tomaterne i både og læg dem
Tips:
Mange små børn bryder sig ikke om hverken rå løg eller fetaost. Derfor er det en fordel, ikke lægge løg og ost på retten men i stedet servere det ved siden af.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 11531 gange, og udskrevet 160 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider