Indiske farspølser (Fedtfattig)

Indiske farspølser (Fedtfattig) , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.hakket lamme- eller okse kød 8-10%
1 tsk.revet ingefær
 Lidt friskkværnet peber
1.5 tsk.koriander pulver
1.5 tsk.gurkemeje
2-3 tsk.salt
2 finthakkede løg
1 fedpresset hvidløg
 hvedemel til panering
3 dl.ylette
0.5 tsk.kommen
 
 Tilbehør:
5 dl.ris
 
 Sauce:
1 ds.hakkede tomater med hvidløg
 
Opskrift:
Bland kødet med peber, ingefær, salt, kommen, gurkemeje, koriander, løg, hvidløg og 1 dl ylette.

Rul kødet ud til 14-16 små pølser. Dyp dem først i resten af yletten og rul dem forsigtigt i et tyndt lag mel. Løg farspølserne på en bageplade beklædt med bagepapir

Sæt pladen i ovnen i ca. ½ time ved 200 grader. Risene tilberedes efter anvisning på pakken. Tomaterne blendes og varmes op.

Retten er nu klar til servering

Tips:

Rester af farspølserne vil være egnet til madpakken





karakterer:
Opskriften er vist 20388 gange,
og udskrevet 837 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu