Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kommenskringler Borris

Kommenskringler Borris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Højtid: Jul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Borris

Indsendt :





Ingredienser:
1 dl.olivenolie
1 dl.vand
50 g.frisk gær
2 dl.creme fraiche (gerne 9%)
2 æg
5 dl.sigtemel (hvede)
5 dl.durumhvede
1 tsk.salt
2 tsk.sukker
3 spsk.kommen
 


Opskrift:

Gæren udrøres i det fingervarme vand. Olie, creme fraise og æggene tilsættes. De øvrige dele tilsættes og dejen æltes godt igennem, gerne på maskine. Tilsæt mere durum om nødvendigt. Dejen stilles til hævning i ca. 45 min.

Dejen slås ned og deles i 24 stykker, som trilles til stænger på tykkelse med en langefinger. Pølserne formes til tætte kringler, som efterhæver på bagepapiret et kvarters tid. Lige før de skal i ovnen pensles de med sammenpisket æg (brug f.eks. en jævningsryster) og drysses med lidt kommen.

Bagning:
2 plader i varmluftsovn ved 200 grader i 10 - 12 min.

2 gange 1 plade ved alm. over-/undervarme ved 220 grader i ca 10-12 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8744 gange,
og udskrevet 201 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu