Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cremelinser

Cremelinser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk 7 stk
KagerRet : Kager - Linser

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Cremelinser, billede 4 Cremelinser, billede 1 Cremelinser, billede 2 Cremelinser, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

175 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
   
  Fyld:
2 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
0.5 vanillestang Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Smuldr fedtstoffet i melet. Tilsæt flormelis og saml dejen med æggeblommerne. Læg dejen koldt mindst 1 time.

lav imens cremen.
Bring mælk og den flækkede vanillestang i kog. Pisk æg, sukker og maizenamel sammen. Hæld lidt af den kogende fløde/mælk i æggeblandingen og hæld det derpå tilbage i gryden. Giv cremen et kort opkog.
Tag den fra varmen og lad den blive kold.

Rul ca. 2/3 af dejen ud og beklæd linseforme med den. Kom creme i. Rul resten af dejen ud og udstik med en rund form. Læg disse over som låg og tryk kanterne sammen.

Bag linserne ca. 15 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (113 stemmer)

Opskriften er vist 128783 gange,
og udskrevet 2712 gange.


Energi:
KJ total 11773 (2803 kcal)
KJ pr. stk 1681 (400 kcal)
Vægt ialt 811 gram
Vægt pr. stk 115 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1451 KJ (345 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 20.8 gram
Kulhydrat 35.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Andreas Skjølstrup  -  2018-10-30 14:05:42
Hej. Jeg vil gerne høre, om man kan frse dem ned?


Anders  -  2018-04-17 13:30:33
Tak for en god opskrift. Smager ganske dejligt ja tak


Kaj  -  2017-08-14 17:08:42
Hvor køber man linseformene? Jeg kan kun finde muffinsforme?


Martin  -  2016-09-28 18:14:43
Min ynglingskager


FedeLulu  -  2016-07-07 11:04:45
Virkelig god opskrift. Har lavet den mange gange til stor glæder. Jeg har også frosset dem med stor succes!


  -  2014-10-20 17:28:14
Disse linser er rigtig gode til bulk, da de mange kalorier og kulhydrater hjælper med at forøge min masse. Har kun spist disse linser i to uger, har taget 11 kilo på og så er jeg gået fra 120 kilo 1RM i bænkpres til 230 1RM. Mine curlbros har også spist dem og vi sætter nu bicep-curls med 32 kilo-dumbbells. Kan klart anbefales til alle pro-bodybuildere.


haenschke  -  2014-03-16 15:52:56
vi har lige bagt dem og de blev bare spist med det samme, så det må vist være en godkendt opskrift


Helena  -  2013-01-18 10:26:03
Super god opskrift som alle kan lide. Kræver at man måler rigtigt af og "mærker" efter som dejen mangler noget. Rigtig nemme og der bliver hurtigt flere end de 7 stk. der er skrevet i opskriften. Jeg laver dobbelt portion fyld for at få flere linser.


nicolin  -  2013-01-06 13:58:33
de ser super lækre ud, alle der har smagt dem syndes om dem


berg  -  2012-09-01 21:48:14
Super godt! har fået masser af glade ansigter når de er serveret.


Fisker Kim  -  2012-03-04 15:53:53
Hej :) En super dejlig opskrift fik meget ros nede i fiskeklubben. Kan man tilsætte "Fiskefjæs" i den?


  -  2012-01-21 14:21:47
Skal det være i forvarmet ovn? :-).


Diaba  -  2011-10-01 20:45:16
Det gik super med at lave dem også selvom det blev i en muffinsbradepande :-) men næste gang putter jeg måske lidt mere vanille i


  -  2011-07-20 22:44:55
Jeg synes ikke at dejen var så fast, den smuldrede ret let :/


rikke  -  2011-04-13 19:20:21
hej er de fryse ejnet ?


Maap  -  2011-04-02 19:15:30
Sikke en opskrift, bliver en udfordring for en 11 årig som mig


Kirstine  -  2008-03-16 10:18:18
Det er en rigtig god opskrift, jeg har lavet kagerne mange gange, og alle er vilde med dem.


Kirstine  -  2007-04-01 13:25:26
det lyder som en god opskrift


Hanne  -  0000-00-00 00:00:00
hvilken øgge blandingen?