Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skildpaddesuppe, uægte

Skildpaddesuppe, uægte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
0.5 kalvehoved
2.5 l.brun suppe kogt på okse-
 eller kalvekød + brunede suppeurter
1 fedhvidløg
1 spsk.hel sort peber
1 nellike
1 anelsebasilikum - merian og timian
1 spsk.koriander
1/8-1/4 tsk.cayennepeber
2 dl.madeira
 
 Fyld:
 kød fra kalvehovedet
8 hårdkogte æggeblommer
 


Opskrift:

Kalvehovedet renses, udvandes, skoldes og koges 3 timer. Kødet pilles af, presses og skæres i terninger. Suppen hældes over brunede urter og evt. brunede suppeben og koges 1 time. Krydderierne pakkes i gaze og koges med. Suppen sies, afkøles og affedtes. Den må evt. klares med æggehvider, se under Klaring af suppe eller sky. Den varmes, smages til med koriander, cayennepeber og madeira. Kødterningerne varmes i suppen. I hver tallerken lægges 1 hårdkogt æggeblomme, før suppen hældes over.

Tips:

Blev serveret i Babettes Gæstebud.

Opskriften afviger dog på enkelte punkter råvaremæssigt fra den oprindelige, idet der i dag er forbud mod at slagte en ægte skildpadde til suppen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (6 stemmer)

Opskriften er vist 17666 gange,
og udskrevet 461 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2017-05-22 09:48:31
mener vi taler om ethalvt hårdkogt æg


Hanne  -  2007-08-28 11:35:56
har du opskriften på æggekuglerne?


Karsten Almlund  -  0000-00-00 00:00:00
Det skal ikke være æggeblommer, men æggekugler på størelse med hasselnødder.