Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skildpaddesuppe, uægte

Skildpaddesuppe, uægte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
0.5 kalvehoved
2.5 l.brun suppe kogt på okse-
 eller kalvekød + brunede suppeurter
1 fedhvidløg
1 spsk.hel sort peber
1 nellike
1 anelsebasilikum - merian og timian
1 spsk.koriander
1/8-1/4 tsk.cayennepeber
2 dl.madeira
 
 Fyld:
 kød fra kalvehovedet
8 hårdkogte æggeblommer
 
Opskrift:
Kalvehovedet renses, udvandes, skoldes og koges 3 timer.
Kødet pilles af, presses og skæres i terninger.


Suppen hældes over brunede urter og evt. brunede suppeben og koges 1 time. Krydderierne pakkes i gaze og koges med.

Suppen sies, afkøles og affedtes. Den må evt. klares med æggehvider.

Suppen varmes, smages til med koriander, cayennepeber og madeira. Kødterningerne varmes i suppen. I hver tallerken lægges 1 hårdkogt æggeblomme, før suppen hældes over.

Tips:

Blev serveret i Babettes Gæstebud.

Opskriften afviger dog på enkelte punkter råvaremæssigt fra den oprindelige, idet der i dag er forbud mod at slagte en ægte skildpadde til suppen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (6 stemmer)

Opskriften er vist 20648 gange,
og udskrevet 485 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2017-05-22 09:48:31
mener vi taler om ethalvt hårdkogt æg

Hanne  -  2007-08-28 11:35:56
har du opskriften på æggekuglerne?

Karsten Almlund  -  0000-00-00 00:00:00
Det skal ikke være æggeblommer, men æggekugler på størelse med hasselnødder.