Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hotchpotch

Hotchpotch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Skotland

SkotlandIndsendt :



Ingredienser:
3/4-1 kg.Lammebov
50 g.smør
1 1/2 l.bouillon eller vand
2 løg
1 porre
2 gulerødder
1/2 hvidkålshoved
1 krydderurtebuket (Porretop, laurbærblad, timian eller persille)
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Skær kødet fra benene og skær det i store tern. Pil løgene og del dem et par gange, skær den istandgjorte porre og gulerødderne i skiver og snit hvidkålen fint.

Brun først benene, dernæst kødstykkerne, på alle sider i fedtstoffet i en gryde. Hæld vand eller bouillon ved og bring det i kog.

Skum godt, krydr med salt og peber og tilsæt krydderurtebuketten og grøntsagerne. Læg låg på gryden og lad retten koge ved svag varme ca 1 time, til alt er mørt.

Fjern benene og krydderurtebuketten, smag til med salt og peber og servér retten med groft brød til.

Tips:

Grøntsagerne kan varieres. Tilsæt fx kartofler, selleri og pastinak eller erstat hvidkålen med spidskål. Hotchpotch kan tilberedes af fx oksetværreb eller svineskank, bland gerne flere slags kød. Oprindeligt var det kål, kartofler og ureelt kød af en hver slags man brugte. Hotchpotch = hot pot, varm gryde.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11570 gange,
og udskrevet 191 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu