Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Østrigske rundstykker

Østrigske rundstykker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Østrig

ØstrigIndsendt :





Ingredienser:
2 dl.mælk
2.5 dl.vand
25 g.gær
2 tsk.salt
750 g.hvedemel
 


Opskrift:

Mælken lunes, og vandet tilsættes. Gæren smuldres og røres i mælkeblandingen. Salt og mel tilsættes og dejen æltes til den er glat og let slipper skålen.

Dejen æltes igennem på bordet, til den er blød og smidig. Skålen drysses med lidt mel.

Dejen lægges i skålen, og et viskestykke lægges over.

Hæver ca. 45 minutter et lunt sted, til dejen har dobbelt størrelse.

Den hævede dej deles i ca. 20 stykker, der formes til boller. Efterhæver på plade dækket med et viskestykke ca. 20 minutter

Ovnen opvarmes til 220 grader. En ildfast skål med vand stilles i bunden af ovnen. Bages på midterste ovnribbe ca. 20 minutter




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 12394 gange,
og udskrevet 269 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anni, Wien  -  2007-09-11 16:45:49
Du har glemt, at der skal klippes et kryds i Semlerne, ellers er det jo alm. boller.