Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Østrigsk brød

Østrigsk brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Østrig

ØstrigIndsendt :




Ingredienser:
2 dl.mælk
2.5 dl.vand
25 g.gær
2 tsk.salt
750 g.hvedemel
 
 Pensling:
1 dl.vand
1 tsk.maizena
 


Opskrift:

Mælken lunes, og vandet tilsættes. Gæren smuldres og røres i mælkeblandingen. Salt og mel tilsættes og dejen æltes til den er glat og let slipper skålen.

Dejen æltes igennem på bordet, til den er blød og smidig. Skålen drysses med lidt mel.

Dejen lægges i skålen, og et viskestykke lægges over.

Hæver ca. 45 minutter et lunt sted, til dejen har dobbelt størrelse.

En form smøres med margarine. Dejen slås ned og formes til et brød, der lægges i formen. Et viskestykke lægges over. Efterhæver et lunt sted ca. 20 minutter.

Vand og maizena koges sammen og pensles på brødet.

Ovnen opvarmes til 220 grader. En ildfast skål med vand stilles i bunden af ovnen. Brødet bages på nederste ovnribbe 35-40 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (6 stemmer)

Opskriften er vist 11107 gange,
og udskrevet 180 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Tove  -  2007-01-08 10:20:29
Vi har undladt at sætte en skål vand i bunden, men bagt den ved 200 grader varmluft i stedet for


Tove  -  2007-01-08 10:19:39
Vi har undladt at komme en skål med vand i bunden, men har bagt den med varmluft ved 200 Grader