Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sesamrundeller

Sesamrundeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sesamfrø

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1.25 dl.mælk
1.25 dl.vand
50 g.margarine
25 g.gær
1.5 tsk.salt
2 tsk.sukker
150 g.fuldkornshvedemel
375 g.hvedemel
 
 Pensling:
4 spsk.mælk
25 g.upolerede sesamfrø
 


Opskrift:

Mælk, vand og margarine lunes og hældes i en skål. Gæren smuldres og røres i.

Salt, sukker, fuldkornshvedemel og hvedemel tilsættes, og dejen æltes, til den er glat og let slipper skålen. Dejen æltes igennem på bordet, til den er blød og smidig.

Skålen drysses med lidt med. Dejen lægges i skålen, og et viskestykke lægges over. Hæver ca. 45 minutter et lunt sted, til dejen har dobbelt størrelse.

Dejen slås ned og deles i 9 stykker. Hvert stykke trykkes fladt med håndroden, til de er ca. 12 cm. i diameter. Pladen dækkes med bagepapir eller smøres med margarine. Rundellerne lægges på pladen, og et viskestykke lægges over.

Efterhæver ca. 20 minutter på et lunt sted. Pensl med mælk, drysses med sesamfrø og prikkes med sen strikkepind.

Ovnen opvarmes til 220 grader. En ildfast skål med vand stilles i bunden af ovnen. Sesamrundellerne bages på midterste ovnribbe 15-20 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4678 gange,
og udskrevet 63 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu