Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Anisfletninger

Anisfletninger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
0.25 dl.mælk
50 g.margarine
25 g.gær
0.5 tsk.salt
75 g.sukker
1 æg
600 g.hvedemel
4-5 spsk.knust anis
 
 Pensling:
 Sammenpisket æg
 


Opskrift:

Mælk og margarine lunes. Gæren smuldres og røres i. Salt, sukker, æg, mel og anis tilsættes og dejen æltes, til den er glat og slipper skålen. Dejen æltes igennem på bordet til den er blank og smidig. Skålen drysses med lidt mel. Dejen lægges i skålen, og et viskestykke lægges over. Hæver ca. 45 minutter et lunt sted, til dejen har dobbelt størrelse.

Dejen slås ned og deles i 3 stykker, der hver trilles i ca. 70 cm. lange pølser.

Hver fletning laves således: 2/3 formes til en ring og enden trykkes fast. Den sidste tredjedel trækkes gennem ringen, ringen snoes en gang og den løse ende gennem øjet og fæstnes i bunden.

Pladen dækkes med bagepapir eller smøres med margarine. Fletningerne lægges på pladen og et viskestykke lægges over. Efterhæver ca. 20 minutter et lunt sted. Pensl med sammenpisket æg.

Bagning:
Ovnen opvarmes til 220 grader. En ildfast skål med vand stilles i bunden af ovnen. Brødet bages på midterste ovnribbe 20-25 minutter.

Det færdige brød afkøles på en bagerist.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8938 gange,
og udskrevet 100 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu