Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Madpakker

Madpakker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

DiverseRet : Diverse - Hjælp / Forklaring

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Hjælp / Forklaring


Opskrift:

Dette er ikke en opskrift, men blot en hjælp til at finde nettop opskrifter på madpakker.

Se opskrifter på madpakker her




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (18 stemmer)

Opskriften er vist 18895 gange,
og udskrevet 71 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

aleyna1  -  2009-06-21 23:45:33
hej jeg faldt lige over disse to opskrifter til madpakker ide.... dellerne lægges i grovboller med grønt fyld mums !!! Torskerognfrikadeller med krydderurter Ingredienser2 dåser torskerogn 2 kogte, skrællede kartofler 1½ spsk hvedemel 2 æg 3 spsk krydderurter salt og peber olie og smør til stegning 1 citron Fremgangsmåde Mos kartoflerne fint og rør det godt sammen med torskerognen. Tilsæt hvedemelet og rør æggene i et af gangen. Tilsæt krydderurter, salt og peber og rør det sammen til en fars som herefter skal hvile i 15 minutter. Form farsen til frikadeller og steg dem i en blanding af smør og olie. Frokosthorn Ingredienser2 spsk margarine 2½ dl mælk 25 gram gær 1 tsk salt 1 æg ca 500 gram hvedemel Fyld: 12 skiver ost 6 skiver skinke Pensling: 1 sammenpisket æg Fremgangsmåde Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Lad det blive håndvarmt og smuldr gæren ud i en skål, hvorefter mælken hældes over. Rør til gæren er opløst. Tilsæt salt, æg og det meste af melet. Ælt dejen godt sammen og stil det til hævning under et klæde i 30 minutter. Ælt dejen i gennem og tilsæt hvis det er nødvendigt resten af melet. Rul dejen ud på et meldrysset bord i ca ½ cm tykkelse og skær dejen ud i trekanter. Læg en skive ost og ½ skive skinke på hver. Rul sammen mod spidsen. Kom bagepapir på en bageplade og læg frokosthornene på pladen og lad dem efterhæve i 30 minutter. Pensl med æg og bag miderst i ovnen i 10 minutter ved 250 grader. TIP: Skift ost og skinke ud med pølser - og du har istedet Giv et par frokosthorn med i madkassen sammen med cocktailtomater, agurk- og gulerodstave og et par salatbladepølsehorn!


karina  -  0000-00-00 00:00:00
jeg har brug for mogle sjove og sunde madpakker til ungerne