Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Græsk hachis

Græsk hachis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket lammekød
2 løg
3/4 dl.olivenolie,
2 dl.hvidvin
1 dl.bouillon eller grønsagsbouillon
2 spsk.koncentreret tomatpure
1 helkanelstang
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hak løget fint og brun det i olivenolie i en gryde. Vend det hakkede lammekød i og lad det skifte farve. Tilsæt hvidvin, bouillon, tomatpure og kanelstang, dæmp varmen og læg låg på. Lad hachisen koge 20-25 minutter ved svag varme.

Fjern kanelstangen og smag til med salt og peber.

Serveres med Byd løse ris eller rispilaf til. Og stegte tomater. Frisk mynte kan evt. erstatte kanel.

Tips:

Et par hvidløg kan svitses sammen med løgene. Rødvin kan erstatte hvidvin. Kan fryses.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14817 gange,
og udskrevet 249 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu