Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Græsk hachis

Græsk hachis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket lammekød
2 løg
3/4 dl.olivenolie,
2 dl.hvidvin
1 dl.bouillon eller grønsagsbouillon
2 spsk.koncentreret tomatpure
1 helkanelstang
 salt
 peber
 


Tilbehør:
Byd løse ris eller rispilaf til. Og stegte tomater. Frisk mynte kan evt. erstatte kanel.
Opskrift:

Hak løget fint og brun det i olivenolie i en gryde. Vend det hakkede lammekød i og lad det skifte farve. Tilsæt hvidvin, bouillon, tomatpure og kanelstang, dæmp varmen og læg låg på. Lad hachisen koge 20-25 minutter ved svag varme.

Fjern kanelstangen og smag til med salt og peber.

Tips:

Et par hvidløg kan svitses sammen med løgene. Rødvin kan erstatte hvidvin. Kan fryses.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14641 gange,
og udskrevet 239 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu