Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Runde solsikkebrød

Runde solsikkebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 l.lunkent vand
1 pakkegær
50 g.smeltet margarine
6 spsk.fromage frais
2 æg
1 spsk.salt
2 dl.solsikkekerner
1.5-2 l.hvedemel
 


Opskrift:

Gæren røres ud i vandet. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes godt igennem, til den er smidig. Stilles til hævning i en skål med plastpose over 1 time. Formes til 4 runde brød og efterhæves 1/2 time. Bages ved 220 grader i 25 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8471 gange,
og udskrevet 175 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Michael  -  2010-12-15 11:00:50
Super lækkert brød, nemt at lave, og de bliver rigtig store. Men måske mængden af mel ikke helt passer. jeg brugte 2 kg. mel før den var lind.


Bagekonerne  -  0000-00-00 00:00:00
En superlækker opskrift.. Der er masser brød til flere dage, vi skar det i skiver og frøs det ned.. Skal prøves !