Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dansk solsikkebrød

Dansk solsikkebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Solsikkekerner

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
50 g.gær
50 g.margarine eller smør
5 dl.mælk eller vand
1 tsk.salt
1 L.rugsigtemel
2 dl.bygmel
1 dl.hvedeklid
2 dl.hvedemel
1 dl.solsikkekerner
1 spsk.kommen
 
 æg
 solsikkekerner
 


Opskrift:

Smuldr gæren i dejfadet. Smelt fedtstoffet og tilsæt dej­væsken. Varm den op til 37º. Opløs gæren i væsken og tilsæt salt, rugsigtemel, bygmel og hvedeklid. Rør og ælt dejen godt. Bland halvdelen af hvedemelet samt solsikkekerner og kommen i. Hæver tildækket i ca. 30 min. Hæld dejen ud på bagebordet og ælt evt. resten af melet i. Form den til to glatte brød og sæt dem på en bageplade dækket med bagepapir. Hæver i ca. 30 min. Pensles med sammenpisket æg og drysses med solsikkekerner. Bages i nederste del af ovnen ved 200º i ca. 30 min. Afkøles tildækket på en bagerist.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 11565 gange,
og udskrevet 157 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu