Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Groft peberbrød - koldhævning

Groft peberbrød - koldhævning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
5 dl.lunken vand
5 g.gær
0.5 spsk.havsalt
1.5 spsk.sirup
0.5 citron saft heraf
2 spsk.olivenolie
150 g.grahamsmel
100 g.havregryn
450-500 g.durummel
2 spsk.olivenolie
 
 Drys:
 friskkværnet peber
 


Opskrift:

Dagen før bagningen:
Gæren udrøres i vand. Havsalt, sirup, citronsaft, olivenolie, havregryn og grahamsmel røres i. Durummel røres gradvis i, dejen røres godt igennem og æltes længe. Stilles til koldhævning i køleskabet.

Bagedage:
Brødet slås ned og æltes igennem med 2 spsk. olivenolie og formes til landbrød. Efterhæver på plade ca. 10-15 min. Pensles med olivenolie og drysses med friskkværnet peber. Bager ved 190-200 C i 40-50 minutter.

Varmluftovn:
Brødet stilles i kold ovn, indstil ovnen på 150 C bager 20 minutter, herefter 190-200 C i ca. 20-25 minutter til brødet er gyldent og sprødt.

Fedtfattig brød:
Fedt fattigt brød bliver hurtigt tørt, nedsæt olivenolie mængden til det halve, vær opmærksom på, at de essentielle fedtsyrer (N9 i olivenolien) er lige så vigtige, som andre næringsstoffer (vitaminer, mineraler mv.)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8730 gange,
og udskrevet 119 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu