Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Solsikkebrød, koldhævning

Solsikkebrød, koldhævning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 dl.vand
5 g.gær
0.5 spsk.havsalt
0.5 spsk.rørsukker
2 spsk.citronsaft
2 spsk.olivenolie
3 spsk.hørfrø
3 spsk.solsikkekerner
1 dl.hvedeklid
3 dl.havregryn
4-5 dl.hvedemel
 
 *
1 spsk.olivenolie - pensling
 


Opskrift:

Gæren udrøres i vand. De øvrige ingredienser tilsættes med undtagelse af hvedemel. Lad denne blanding trække 20-30 minutter. Hvedemel røres gradvis i, og dejen æltes godt igennem: Stilles til kold hævning natten over i køleskabet. Dejen slås ned og æltes godt igennem og formes til et langt landbrød, pensles med olivenolie og Bages gylden og sprødt ved 190-200°C i 40-50 minutter.

Tips:

Tørret brændenælde, hybenpulver og sesamfrø tilsættes for at øge brødets indhold af mineraler.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10909 gange,
og udskrevet 230 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu