Gæren udrøres i vand.
De øvrige ingredienser tilsættes med undtagelse af hvedemel.
Lad denne blanding trække 20-30 minutter.
Hvedemel røres gradvis i, og dejen æltes godt igennem:
Stilles til kold hævning natten over i køleskabet. Dejen slås ned og æltes godt igennem og formes til et langt landbrød, pensles med olivenolie og
Bages gylden og sprødt ved 190-200°C i 40-50 minutter.
Tips:
Tørret brændenælde, hybenpulver og sesamfrø tilsættes for at øge brødets indhold af mineraler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 11232 gange, og udskrevet 255 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider