0.5 dl. sesamfrø blendes i 1 dl. kold vand 0.5 dl. sesamfrø blendes i 1 dl. kold vand
Opskrift:
Vand og sesammælk blandes, heri udrøres gæren. Havsalt, honning, citronsaft, olivenolie, hybenpulver, grahamsmel og 6-7-8 dl durummel tilsættes under omrøring, brødet æltes ekstra godt igennem.
Stilles til kold hævning natten over i køleskabet. Dejen slås ned og æltes godt igennem og formes til et langt landbrød, pensles med olivenolie og drysses med sesamfrø.
Stilles lunt til efterhævning 10-20 minutter afhængig af dejens temperatur og aktivitet. Bages gylden og sprødt ved 180-200°C i 40-50 minutter.
Tip: Tørret brændenælde, hybenpulver og sesamfrø tilsættes for at øge brødets indhold af mineraler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6480 gange, og udskrevet 101 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider