Sesambrød, koldhævning
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sesamfrø Indsendt : Red : |
|
|
Vand og sesammælk blandes, heri udrøres gæren. Havsalt, honning, citronsaft, olivenolie, hybenpulver, grahamsmel og 6-7-8 dl durummel tilsættes under omrøring, brødet æltes ekstra godt igennem.
Stilles til kold hævning natten over i køleskabet. Dejen slås ned og æltes godt igennem og formes til et langt landbrød, pensles med olivenolie og drysses med sesamfrø.
Stilles lunt til efterhævning 10-20 minutter afhængig af dejens temperatur og aktivitet. Bages gylden og sprødt ved 180-200°C i 40-50 minutter.
Tip: Tørret brændenælde, hybenpulver og sesamfrø tilsættes for at øge brødets indhold af mineraler.
|
|
Opskriften er vist 7570 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne