Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sesambrød, koldhævning

Sesambrød, koldhævning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sesamfrø

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 dl.vand
1 dl.sesammælk
5 g.gær
0.5 spsk.havsalt
2 spsk.timian honning
0.5 citron saft heraf
4 spsk.olivenolie
2 spsk.hybenmel
4 dl.grahamsmel
6-8 dl.durummel
 
 Drys:
 Sesamfrø
 
 Sesammælk:
 0.5 dl. sesamfrø blendes i 1 dl. kold vand
 


Opskrift:

Vand og sesammælk blandes, heri udrøres gæren. Havsalt, honning, citronsaft, olivenolie, hybenpulver, grahamsmel og 6-7-8 dl durummel tilsættes under omrøring, brødet æltes ekstra godt igennem. Stilles til kold hævning natten over i køleskabet. Dejen slås ned og æltes godt igennem og formes til et langt landbrød, pensles med olivenolie og drysses med sesamfrø. Stilles lunt til efterhævning 10-20 minutter afhængig af dejens temperatur og aktivitet. Bages gylden og sprødt ved 180-200°C i 40-50 minutter. Tip: Tørret brændenælde, hybenpulver og sesamfrø tilsættes for at øge brødets indhold af mineraler.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6135 gange,
og udskrevet 78 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu