rugflager eller bygflager100 g. rugflager eller bygflager
2
spsk.
bagepulver2 spsk. bagepulver
3
tsk.
salt3 tsk. salt
4-5
dl.
vand4-5 dl. vand
200
g.
reven gulerod 200 g. reven gulerod
Opskrift:
Alle de tørre ingredienser blandes. Herefter tilsættes de fintrevne gulerødder og til sidst tilsættes vandet. Dejen skal være en tung klæbrig masse. Bollerne skal formes med en ske som til frikadeller og sættes på bageplade med bagepapir. Bollerne bages ved 220° i ca. 15 minutter. Stilles til afkøling. Bollerne er meget sprøde, når de er varme, og dagen efter er de svampede.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.1
(6 stemmer)
Opskriften er vist 12724 gange, og udskrevet 237 gange.
Kommentarer
- 2011-10-23 21:03:52 Kan det nu passe med 2 SPSK.?????? bagepulver - er det ikke 2 tsk. MvhIM
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider