Derefter kommes følgende i: Derefter kommes følgende i:
1
tsk.
salt1 tsk. salt
0.5
dl.
klid0.5 dl. klid
0.5
dl.
sesamfrø0.5 dl. sesamfrø
0.5
dl.
solsikkekerner0.5 dl. solsikkekerner
0.5
dl.
hørfrø0.5 dl. hørfrø
1
dl.
grahamsmel1 dl. grahamsmel
6
dl.
hvedemel6 dl. hvedemel
Opskrift:
Dejen røres godt sammen. Hældes i en smurt form, sættes i en kold ovn og bages ved 225° i ca. 40 min. Dejen skal ikke hæve.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 10449 gange, og udskrevet 180 gange.
Kommentarer
Monse - 2010-12-05 22:42:13 Meget nemt og dejligt brød - ingen hævning ingen dejfingre. Eneste minus er, at brødet hurtigt bliver kedeligt, det skal helst spises samme dag det er bagt.
annica - 2010-01-03 17:07:24 undskyld jeg spørger men er der nogle der kender en opskrift på franskbrød/boller der ikke skal hæve.
hilsen fra annica
- 2009-09-27 07:54:31 virkelig nemt og lækkert brød. Eneste ulempe er at man let kan komme til at spise for meget.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider